Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Короткі новини з нарад у виконавчому комітеті

5 жовтня 2015 року у залі засідань виконкому відбулися наради з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та з керівниками міських установ та організацій. На зібраннях особлива увага приділялася організації виборчого процесу. 25 жовтня 2015 року відбудуться...

 
5 жовтня 2015 року у залі засідань виконкому відбулися наради з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та з керівниками міських установ та організацій.

• На зібраннях особлива увага приділялася організації виборчого процесу. 25 жовтня 2015 року відбудуться вибори депутатів Славутицької міської ради, міського голови та депутата до Київської обласної ради.
У п’ятницю роботу Славутицької міської виборчої комісії Київської області перевіряла місія ОБСЄ з питань спостереження за місцевими виборами. Цікавилися спостерігачі і станом інформування жителів міста про кандидатів у депутати міської ради та міського голови. Делегація відмітила оперативність та професійну роботу міської виборчої комісії та управління інформації та електронного врядування. О 18:00 Славутицька міська виборча комісія у залі засідань виконкому проведе жеребкування політичних партій, що беруть участь у міських перегонах. В цей же час на громадській раді з розвитку міста буде підписано меморандуму про чесні та прозорі вибори.

• Міста Славутич та Макарів визначені пілотними проектами у Київській
області по оформленню земельних ділянок на право приватної власності або оренди. Для цього міським Центром надання адміністративних послуг буде відпрацьовано механізм отримання готового пакету документів заявниками за принципом «єдиного вікна».

• Розпочато місячник благоустрою міста та акції «Посади своє дерево».
Міська влада просить долучитися до доброї справи жителів міста та політичні партії.

• Зверталася увага на оформлення житлових субсидій. ТБ «МедіаДім» на
замовлення виконавчого комітету готує на цьому тижні телепередачу «Актуальне інтерв’ю» з начальником управління соціального захисту населення.

• Відділом правової та кадрової роботи виконкому готується позови до
власників, як приватної так і державної власності, з приводу недобудованих споруд у нашому місті.

• За інформацією КП «ЖКЦ» Славутич готовий до опалювального сезону. За вересень населенням сплачено місяць 99 % коштів за надані житлові послуги. У 85% квартир міста встановлені лічильники на воду.

• У цьому навчальному році обов’язковими іспитами ЗНО буде 3 предмета: українська мова та література, іноземна мова, історія України.

• Сьогодні, 5 жовтня, о 19:00 розпочинає свою роботу новий екопроект (за будівлею
ПДЮТ). Це вільний від алкоголю та тютюну громадський простір-трансформер, який можна використати під будь-які власні творчі проекти.

Управління інформації та електронного самоврядування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: