Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нові перспективи фестивалю кіно та урбаністики «86»

12 жовтня до Славутича завітали засновники фестивалю «86» Парфан Надія, Гладштейн Ілля та молодий продюсер Нечай Тетяна. Гості привезли гарну новину. ІІІ міжнародному фестивалю кіно та урбаністики «86» в Славутичі бути! Його планується провести з 6 по 9 травня 2016 року.

 

12 жовтня до Славутича завітали засновники фестивалю «86» Парфан Надія, Гладштейн Ілля та молодий продюсер Нечай Тетяна.

Гості привезли гарну новину. ІІІ міжнародному фестивалю кіно та урбаністики «86» в Славутичі бути! Його планується провести з 6 по 9 травня 2016 року.

Під час робочої зустрічі у виконавчому комітеті вирішувалися робочі питання майбутньої події. До речі, у цьому році кінопокази у кіноконцертному комплексі відвідало до 1000 гостей із різних куточків нашої країни, а також із Польщі, Франції, Німеччини. Документальне кіно стає візитівкою нашого міста.

В листопаді Надія та Ілля привезуть до Славутича детальну програму фестивалю кіно та урбаністики «86», а на сьогодні вже відомо, що запланована фотовиставка з робочою назвою «Молодь Славутича» Нільса Акермана (Швейцарія). Будуть і представлені кращі кіно роботи присвячені 30-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

На завершення зустрічі, Нечай Тетяна презентувала нову перспективну ідею для нашого міста «Кіномісія у м. Славутичі, як маркетинговий інструмент з популяризації регіону залучення додаткового капіталу та розвиток кіно культури».

«Славутич – столиця по виробництву кіно» – гарна ідея. А й справді, чому б і ні? Все залежить від нас!


Управління інформації та електронного врядування
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: