Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Депутати хочуть обмежити продаж спиртного вночі

На останній сесії VI скликання депутати міської ради прийняли рішення щодо обмеження продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, а також пива (крім безалкогольного), на території міста Славутича у нічний час.В рішенні зазначено: «Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію...

 
На останній сесії VI скликання депутати міської ради прийняли рішення щодо обмеження продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, а також пива (крім безалкогольного), на території міста Славутича у нічний час.

В рішенні зазначено:

«Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в державі, з метою забезпечення прав та законних інтересів громадян, обмеження шкідливого впливу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на організм людини, зменшення порушень громадського порядку та кількості злочинів, скоєних громадянами у стані алкогольного сп’яніння, враховуючи чисельні звернення мешканців міста щодо порушень тиші в нічний час…

м і с ь к а р а д а

В И Р І Ш И Л А :

1. Обмежити роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (крім безалкогольного), на території міста Славутича в підприємствах роздрібної торгівлі, крім закладів ресторанного господарства, у період з 22.00 години до 08.00 години щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

2. Встановити, що чинність цього рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності, які пройшли реєстрацію в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями на території міста Славутича.

3. Власникам торговельних об’єктів забезпечити наявність інформаційних табличок про заборону роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом, крім безалкогольного, у вказаний цим рішенням час.

4. Доручити виконавчому комітету Славутицької міської ради забезпечити офіційне оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації міста та на офіційному сайті Славутицької територіальної громади.

5. Славутицькому міському відділу ГУ МВС України в Київській області (Москвічов О.М.) спільно з громадським формуванням «Славутицька народна дружина» (Скороход С.І.) забезпечити, в межах своїх повноважень, належний контроль за виконанням п.1 цього рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань реалізації Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, прав і свобод людини, законності і правопорядку, регламенту, впровадження в життєдіяльність територіальної громади Статуту і Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади, депутатської етики та регуляторної політики (Катунін Є.І.).

В. о. міського голови,
секретар ради Ю.К.Фомічев

23.10.2015»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: