Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вручення державних нагород матерям - героїням

Відповідно до Указу Президента України №489 від 21.08.2015, на засіданні загальноміської наради при міському голові з питань міського господарства з керівниками підприємств, установ, організацій міста Ю. К. Фомічев 16 листопада в урочистій атмосфері вручив Макарчук Світлані...

 
Відповідно до Указу Президента України №489 від 21.08.2015, на засіданні загальноміської наради при міському голові з питань міського господарства з керівниками підприємств, установ, організацій міста Ю. К. Фомічев 16 листопада в урочистій атмосфері вручив Макарчук Світлані Петрівні та Черевко Олені Фадіївні документи про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за їх материнську самовідданість, народження і виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

Міський голова подякував жінкам за їх зразкове виконання материнських обов’язків та побажав гарного здоров’я, добробуту, родинного затишку та Божої ласки для всіх матерів і їх дітей.

Особлива увага сьогодні привернута до багатодітних родин, а матерям-героїням – особлива подяка і шана за те, що вони достойно виховують майбутнє нашої держави. Вже стало традицією нагороджувати опікунів та піклувальників, які до повноліття виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Міський голова нагородив опікунів Ворошилову Галину Георгіївну та Хмуру Ганну Олексіївну за виховання дітей у своїх родинах.

Служба у справах дітей та сім’ї

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: