Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага, розшук дітей!

Чернігівським відділом поліції розшукуються двоє безвісти зниклих десятикласників чернігівської школи №32, які пішли з дому і не повернулися. Чернігівським відділом поліції розшукується Смольський Олександр Олександрович, 6.06.2000 року народження, учень 10-Б класу ЗОШ № 32....

Чернігівським відділом поліції розшукуються двоє безвісти зниклих десятикласників чернігівської школи №32, які пішли з дому і не повернулися.

 

Чернігівським відділом поліції розшукується Смольський Олександр Олександрович, 6.06.2000 року народження, учень 10-Б класу ЗОШ № 32, проживає: м. Чернігів, вул. Комінтерна, 4/23.

Був одягнений: у червоно-чорну сорочку в клітинку (як на фото), сірий гольф, дуту куртку сіро-блакитного кольору до колін, чорні джинси, сіро-синю в’язану шапку, коричневі черевики з шнурками. Мав при собі чорний рюкзак із зеленими вставками.

Особливі прикмети: шрам на лобі довжиною 4см.











 
Радченко Михайло Олександрович, 11.01.2000 року народження, учень 10-Б класу ЗОШ № 32, проживає: м. Чернігів, пр-т Миру, 80/4.

Прикмети: на вигляд 15 років, зріст 170см, худорлявої статури, волосся темно-русяве, очі сірі.

Був одягнений: у чорну в’язану шапку з сірою смугою, чорну куртку на резинці з сірими вставками, джинси темно-сині, чорні черевики з шнурками. Мав при собі чорний шкільний рюкзак з сірими вставками та дорожній темно-сірий рюкзак з салатовими вставками.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про можливе перебування підлітків, прохання повідомити до поліції за телефоном (0462)619-219 або 102.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: