Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дівчата вийшли у фінал чемпіонату України

З 27 по 29 жовтня та з 26 по 28 листопада в місті Гребінка відбулися відбіркові етапи чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2001–2002 р.н. та 2003–2004 р.н. У середній віковій категорії команді дівчат «КДЮСШ» м. Славутич довелось несолодко – зігравши чотири гри...

 

З 27 по 29 жовтня та з 26 по 28 листопада в місті Гребінка відбулися відбіркові етапи чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2001–2002 р.н. (середня вікова категорія) та 2003–2004 р.н. (молодша вікова категорія).


У середній віковій категорії команді дівчат «КДЮСШ» м. Славутич під керівництвом тренера В. В. Панченко довелось несолодко – зігравши чотири гри (при цьому маючи в своєму активі дві перемоги, одну поразку та одну нічию), вони зайняли другу сходинку в турнірній таблиці. Здавалося, перемога їм не “світила” в принципі. Та все ж таки за підсумками інших матчів їм вдалося з другої сходинки вийти до фінальної частини чемпіонату України з фут залу!

А ось в змаганнях молодшої вікової категорії все пройшло за планом.

У змаганнях відбіркового етапу прийняли участь 15 команд, які було розподілено на три групи. Наша команда потрапила до групи «С» і, маючи стопроцентний результат, вигравши всі свої ігри достроково, вийшла у фінал чемпіонату України з футзалу з першого місця своєї групи. Отже в наступному році відразу дві славутицькі команди відділення футзалу КДЮСШ (тренер – Панченко В. В.) будуть виступати на фінальних частинах чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат.

Команда та тренер висловлюють щиру подяку всім тим, хто допоміг команді прийняти участь у чемпіонаті України та показати добрі результати на змаганнях такого рівня! Зокрема висловлюємо подяку депутатам міськвиконкому минулого скликання, батькам, вчителям, міському голові Славутича, голові федерації футболу Славутича та багатьом іншим.

Сподіваємось, що команда дівчат «КДЮСШ» зможе гідно представити наше місто та загалом Київську область у фіналі чемпіонату України з футзалу, що відбудеться вже в 2016 році. Побажаємо їм перемоги!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: