Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пенсійному фонду - 25 років

Відповідно до Постанови Ради Міністрів УРСР від 21.12.1990 року №380 25 років тому, у грудні 1990 року, було утворено Українське республіканське відділення Пенсійного фонду. Управління пенсійного фонду України у місті Славутичі сьогодні теж відмічає свято. З моменту свого створення...

 

Відповідно до Постанови Ради Міністрів УРСР від 21.12.1990 року №380 25 років тому, у грудні 1990 року, було утворено Українське республіканське відділення Пенсійного фонду.

Управління пенсійного фонду України у місті Славутичі сьогодні теж відмічає свято. З моменту свого створення пенсійний фонд функціонує як злагоджений чіткий механізм, адже кожний працівник фонду розуміє, що від результатів його роботи залежить благополуччя людей старшого покоління, які знаходяться на заслуженому відпочинку.

До послуг славутичан за принципом «Єдиного вікна» працює відділ обслуговування громадян управління пенсійного фонду в місті Славутичі.

Сьогодні колектив пенсійного фонду у м. Славутичі привітав міський голова Фомічев Ю.К .
Бажаємо всім працівникам пенсійного фонду та його ветеранам міцного здоров'я, благополуччя та щастя, задоволення від улюбленої роботи і сімейного тепла.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: