Завантаження ...
Новобудови Києва

Вітання з Новорічними святами від народного депутата

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим 2016-м роком та Різдвом Христовим! Всім нам миру на нашій землі - нашій країні, кожній родині, кожному дому. Щиро бажаю вам віри в себе, віри в людей, віри в те, що, незважаючи на жодні перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться від...

 
Шановні українці!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим 2016-м роком та Різдвом Христовим!

Всім нам миру на нашій землі - нашій країні, кожній родині, кожному дому. Щиро бажаю вам віри в себе, віри в людей, віри в те, що, незважаючи на жодні перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Давайте увійдемо в Новий рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, гідними вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

Нехай Новорічні свята дають нам особливе душевне піднесення, даруючи відчуття очікуваного оновлення, приємних несподіванок та зміцнять віру у світле і щасливе майбутнє. Хочеться вірити, що 2016 рік буде мирним і благословенним для всіх нас!

Від усієї душі бажаю благополуччя й стабільності, невичерпної енергії та втілення найзаповітніших мрій. Міцного здоров’я, сімейного затишку та щастя в Новому році. Нехай усюди Вас супроводжує успіх, а яскрава різдвяна зірка дарує радість і надію!


Народний депутат України
Ярослав Москаленко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: