Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тим, хто захищає наше майбутнє

20 січня відбулась зустріч славутицьких волонтерів та спеціалістів Соціально-психологічного центру м. Славутич. В ході засідання були обговорені питання щодо звернення до міського голови про придбання тепловізорів в зону АТО, оформлення свідоцтв волонтерів та необхідність в Славутичі...

 

20 січня відбулась зустріч славутицьких волонтерів та спеціалістів Соціально-психологічного центру м. Славутич. В ході засідання були обговорені питання щодо звернення до міського голови про придбання тепловізорів в зону АТО, оформлення свідоцтв волонтерів та необхідність в Славутичі окремого приміщення для пункту прийому волонтерської допомоги.

Всі присутні привітали двох учасниць з почесної волонтерською нагородою – медаллю «За гідність та патріотизм».

Психолог Центру Алла Крохіна розповіла присутнім про свою участь у проекті з психологічної реабілітації учасників АТО на базі санаторію «Остреч» м. Мена, де протягом двох місяців проводилась робота з психологічної реабілітації демобілізованих, як індивідуально так і в групах.

Як правило, на кожному засіданні з волонтерами обговорюються нагальні потреби бійців в зоні АТО. На даний час є необхідність у теплому одязі та взутті, противірусних та протигрибкових препаратах.

За більш детальної інформацією звертайтеся до Соціально-психологічного центру. Тел. (04579) 2-94-21.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: