Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Добру справу щодня В СПЦ

На початку лютого в Соціально-психологічному центрі відбулося чергове засідання спеціалістів центру та волонтерів міста за участю голови ГО «Славутицьке об’єднання ветеранів АТО та УБД» Віктора Івашко. Він повідомив, що 14 лютого о 15.00 в ККК відбудеться захід присвячений пам’яті загиблих...

 

На початку лютого в Соціально-психологічному центрі м. Славутич відбулося чергове засідання спеціалістів центру та волонтерів міста за участю голови ГО «Славутицьке об’єднання ветеранів АТО та УБД» Віктора Івашко. Він розповів про діяльність організації, повідомив, що 14 лютого о 15.00 в Кіноконцертному комплексі відбудеться захід присвячений пам’яті загиблих у бойових діях; 28 лютого біля ЗОШ № 3 – мітинг пам’яті на честь героїчно загинувшого у зоні АТО славутичанина Дениса Гултура.

В ході засідання обговорювалось багато нагальних питань, які стосуються волонтерського руху. Зокрема, мова йшла про можливості благодійного фонду Ольги Богомолець, «Гарячі лінії» щодо підвищення якості харчування військовослужбовців (0 800 507 309) та випадків забезпечення військовослужбовців ЗСУ неякісним форменим одягом (044 454 4520). За сприяння волонтерів Славутицькою міською радою було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги для оплати навчання дитини у ВНЗ сім’ї учасника АТО.

Волонтер Тетяна Осинська розповіла про те, що волонтери Славутича протягом тривалого часу співпрацюють з громадами найближчих сіл. Нещодавно школярі, вчителі та громада с. Ковпита Чернігівської області зібрали чимало речей та продуктів харчування в зону АТО. В даний час Центр проводить акцію зі збору канцтоварів, іграшок та одягу для дітей із малозабезпечених сімей с. Ковпита.

На засіданні було прийнято рішення про створення в місті Славутичі волонтерського центру на базі Соціально-психологічного центру. Головою волонтерського центру обрано Вікторію Цехмістер, заступником – Тетяну Осинську.

Шановні славутичани!

В Соціально-психологічному центрі працюють групи самодопомоги для учасників та ветеранів війни, їх дружин та матерів, вимушених переселенців тощо; надається юридична допомога та працює кабінет фізичної реабілітації. Довідки за телефоном 2-94-21.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: