Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Концерт пам'яті

13 лютого на сцені Кіноконцертного комплексу пройшов благодійний концерт пам’яті Андрія Кузьменка - лідера гурту «Скрябін». Це данина шани і любові до незаурядної особистості. На екрані – живий, усміхнений Андрій. Він – талант і патріот! З його уст линуть думки про благочинство...

 

13 лютого на сцені Кіноконцертного комплексу пройшов благодійний концерт пам’яті Андрія Кузьменка - лідера гурту «Скрябін». Це данина шани і любові до незаурядної особистості. На екрані – живий, усміхнений Андрій. Він – талант і патріот! З його уст линуть думки про благочинство, добрі справи, про Україну.

На сцені – талановиті славутичани, які шанують і з любов’ю переспівують пісні Скрябіна. Це гурти «…Та інші», «Зварено в Україні», «Davinci side», «Jam Box». Емоції зашкалюють як на сцені, так і в залі. Точно підмічено, що Скрябін - це якісний фільтр, який допомагає прочистити мізки!

Враженнями від концерту поділилася юна славутичанка Анна Сибірська:
«Слова цього співака доторкнулися до душі кожного українця. Впевнена, що багато хто має улюблені пісні саме з переліку альбомів Скрябіна і знає їх напам'ять. Адже саме ці слова здатні пробити сльозу на обличчі навіть у зачерствілих душею людей.
В Славутичі на концерт прийшло багато поціновувачів самого лідера гурту - Андрія Кузьменка, аби вшанувати його ім'я у безсмертних піснях. Зал був повний людей... спогадів... і, можливо, у декого і сліз... Музиканти ж хіти виконували чуттєво і драйвово. Чесно кажучи, на деяких піснях і в мене проливалася сльозинка. Дякую всім за такий чудовий концерт! Дійсно було кльово!»

Від заходу на доброчинні справи зібрано 5,5 тис.грн.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: