Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як підтримати малий та середній бізнес у Славутичі

В рамках програми «Розвитку початкового, малого та середнього підприємництва в м.Славутич» 16 лютого 2016 року була організована і проведена спільна зустріч Славутицького міського фонду підтримки підприємництва, представників влади, Агентства регіонального розвитку, депутатів, представників...

 

В рамках програми «Розвитку початкового, малого та середнього підприємництва в м.Славутич» 16 лютого 2016 року була організована і проведена спільна зустріч Славутицького міського фонду підтримки підприємництва, представників влади, Агентства регіонального розвитку, депутатів, представників освіти, спорту та культури.

Головне питання було, як підвищити активність міста по залученню грантових коштів, спрямованих на соціально-економічний розвиток міста. Також в зустрічі взяли участь міський голова та структурні підрозділи міста. Директором "Славутицького міського фонду підтримки підприємництва" Дарнопих В.О. була презентована можливість залучення додаткових грантових коштів в м.Славутич за спільною програмою "Територіального співробітництва Східного партнерства Україна - Білорусь", що фінансується ЕС.

Програма включає три основних напрямки, один з яких є саме створення умов для малаго та середнього бізнесу у транскордонних областях України та Білорусі.

До 19 квітня Славутич, спільно із білоруськими та українськими партнерами має підготувати заявку та прийняти участь у конкурсі на отримання гранту.

На зустрічі також обговорювалися організаційні засади системної роботи по розробці заявок на гранти в цілому, забезпеченню прозорості, відкритості в цьому процесі, максимального залучення громадськості, активних людей, ініціативних груп до генерації ідей важливих для суспільного життя міста, необхідності проведення навчання по підготовці грантових заявок.

Для досягнення найбільш ефективного результату було прийнято рішення створити координаційну раду до якої увійшли: Фомічев Ю.К., Дарнопих В.О., Шевченко В.В., Сухорябов А.Є., Старовойтова А.О, Савельєв М.В., Чесноков С.Н., Єгоренко Ю.О, Корчак Д.О.

Якщо Ви маєте важливі ідеї для розвитку суспільного життя міста запрошуємо Вас до співпраці. Ідеї просимо надсилати на електронну адресу Славутицького міського фонду підтримки підприємництва sfpp@ukr.net або на адресу агентства регіонального розвитку merekkorchak@gmail.com. Крім того Ви можете заповнити електрону форму https://goo.gl/1jIibw

Дарнопих Валентина Олексіївна,
Директор Славутицького міського фонду підтримки підприємництва

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: