Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Після змагань у Славутичі звільнили ніжинського тренера

У понеділок, 29 лютого, відбулося чергове засідання Комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту почалося зі з’ясування обставин неприємного інциденту, який стався тижнем раніше. Тоді...

 

У понеділок, 29 лютого, відбулося чергове засідання Комісії  Ніжинської міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту почалося зі з’ясування обставин неприємного інциденту, який стався тижнем раніше. Тоді дитяча футбольна команда їздила на змагання до Славутича. От тільки повернення виявилося не з приємних. Тренер, який був з дітьми, через зловживання алкоголем «вів себе неадекватно чим поставив під загрозу дітей».

Вже наступного дня батьки дітей написали колективну скаргу. Тренер був змушений написати заяву і був звільнений. Директор Дитячої футбольної школи Ніжина Юрій Таран визнав свою провину, недостатній контроль за тренером зі свого боку і вибачився за інцидент. Крім того він зазначив, що цей випадок – не правило, а скоріше виняток. Тим не менше він отримав догану.

Подальший розгляд стосувався більше того, чи поодинокий це випадок і чи не звільняли тренерів за зловживання алкоголем раніше. Коли Таран відповів, що швидкої зміни кадрів у них немає, а за минулий рік було звільнено лише одного працівника, член комісії Костянтин Смалій додав: «У мене інформація, що це звільнення теж було через проблеми з алкоголем». І знову ж таки Юрій Таран відповів: «За 13 років роботи школи це поодинокий випадок. Всю відповідальність за нього я беру на себе».

В ході розгляду звернули увагу на змагання і серед дорослих «спортсменів», на те, скільки порожніх пляшок залишається після їхніх турнірів.

Як би там не було, а на найближчі кілька місяців боротьба з алкоголем серед «спортсменів» точно набере обертів. А от чи протримається спортивний і тверезий спосіб життя надовго – покаже час.

Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: