Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Англійка буде навчати славутичан розпису пасхальних яєць

До керівника Соціально-психологічного центру звернулася одна приємна, небайдужа дівчина Світлана, яка проживає у Великобританії. В кінці березня вона повинна приїхати до Славутича. Світлана слідкує за подіями в Україні і має бажання долучитися до всіх добрих справ, які ...

 
До керівника Соціально-психологічного центру звернулася одна приємна, небайдужа дівчина Світлана, яка проживає у Великобританії. В кінці березня вона повинна приїхати до Славутича. Світлана слідкує за подіями в Україні і має бажання долучитися до всіх добрих справ, які Українці роблять разом. Світлана запропонувала особисто провести майстер-класи з розпису пасхальних яєць у Славутичі.

Всі витрати, пов’язані з придбанням необхідних матеріалів, вона взяла на себе. Отже, у СПЦ розпочинається формування груп для цих занять.

До участі запрошуються діти учасників АТО, внутрішніх переселенців, волонтерів віком від 6 до 16 років. Кількість учасників групи – до 15 чоловік. Занять буде проведено рівно стільки, скільки буде бажаючих. Світлана приїде із своїм сином, якому виповнилось 11 років. Тобто, на додаток діти матимуть можливість потренуватися у спілкуванні англійською.

Окреме заняття робітники СПЦ бажають провести для дорослих – волонтерів, які потім можуть ці знання передати іншим. Якщо майстер-класи будуть продуктивними, то передамо нашим хлопцям на Схід невеличкі пасхальні подарунки.

Орієнтовно заняття проходитимуть з 30 березня по 5 квітня.

Записатися в групу можна у Боровик Алли (0663450648) або в Олекси Ірини (0977920194). З організаційних питань звертайтеся керівника центру Віктора Одиниці (0990454140).

До речі, захід не тільки для славутицьких дітей, а й для всіх, хто має можливість та бажання приїхати до нашого міста.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: