Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

За інформацією про навчальні заклади – на ярмарок

У приміщенні Центру професійного розвитку м. Славутич 23 березня було гамірно. Цього дня Славутицький міський центр зайнятості проводив весняний ярмарок професій. 521 школярів 9–11-х класів загальноосвітніх закладів міста відвідали захід та отримали інформацію про навчальні заклади. .

 
У приміщенні Центру професійного розвитку м. Славутич 23 березня було гамірно. Цього дня Славутицький міський центр зайнятості проводив весняний ярмарок професій. 521 школярів 9–11-х класів загальноосвітніх закладів міста відвідали захід та отримали інформацію про навчальні заклади.

На ярмарку були представлені 16 навчальних закладів Харкова, Чернігова та Києва. Презентували навчальні заклади керівники, викладачі та навіть самі студенти. І з кожним разом форма презентації урізноманітнюється. Крім звичайних інформаційних буклетів та листівок, навчальні заклади представили фотоматеріали, банери, використовували мультимедійне обладнання, ноутбуки.

Викладачі Чернігівського професійного ліцею побуту демонстрували майстерність флористів та манікюрниць. Серед студентів, що представляли вказані навчальні заклади, були й колишні учні шкіл міста, і мабуть тому старшокласники активніше спілкувалися саме з ними.

Учнів 10–11-х класів цікавили підготовчі курси, вартість та терміни оплати за навчання тощо. Звичайно не для всіх школярів цього дня сподівання виправдалися, але хтось знайшов для себе потрібну інформацію, інші визначилися зі своїм професійним вибором, а когось сьогоднішній захід підштовхнув серйозно задуматися над отриманою інформацією.

У заході прийняли участь також і соціальні партнери. Навчальні заклади залишили позитивні відгуки про ярмарок професій та виявили бажання прийняти участь у наступних заходах.

Юлія ЮХНОВЕЦЬ,
заступник начальника
відділу надання соціальних послуг

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: