Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Щодо відключення опалення та гарячої води

З 06 по 22 квітня поточного року на центральній міській котельні будуть виконуватись заходи Програми зупинки, ремонту, запуску в роботу центральної котельні у м. Славутич в 2016 році. Після виконання заходів Програми планується відновлення надання послуг з постачання гарячої води...

 
Шановні славутичани!

У зв’язку з тим, що 04 квітня 2016 року представником газорозподільного підприємства Вишгородської філії по експлуатації газового господарства припинено та опломбовано газопостачання на центральну котельню м. Славутич, згідно з повідомленням про припинення (обмеження) газопостачання від 29.03.2016 №447 у зв’язку з відсутністю підтверджених оператором ГТС номінацій (лімітів) природного газу на квітень місяць 2016 року, центральною міською котельнею припинено виробництво та постачання споживачам теплової енергії, надання послуг централізованого опалення та постачання гарячої води.

З 06 по 22 квітня поточного року на центральній міській котельні будуть виконуватись заходи Програми зупинки, ремонту, запуску в роботу центральної котельні у м. Славутич в 2016 році.

Після виконання заходів Програми планується відновлення надання послуг з постачання гарячої води споживачам з 22.04.2016 р.

Нарахування за вищевказані послуги, надані у квітні 2016 року, будуть проводитись з урахуванням фактичної кількості днів в які вони надавались.

Виконавчий комітет Славутицької міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: