Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У школі №1 – новий директор

Відповідно до закону про освіту з 10 березня 2016 року директором загальноосвітньої школи №1 розпорядженням міського голови призначена Мельник Татьяна Олексіївна. Татяна Олексіївнв має педагогічну освіту, яку здобула в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, на історико-філологічному...

 
Відповідно до закону про освіту з 10 березня 2016 року директором загальноосвітньої школи №1 розпорядженням міського голови призначена Мельник Татьяна Олексіївна.

Татяна Олексіївнв має педагогічну освіту, яку здобула в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, на історико-філологічному факультеті.

У 1994 році, як молодий спеціаліст, була запрошена до Славутицької загальноосвітньої школи №3 де отримала посаду вчителя російської мови та літератури, на якій працювала майже 11 років. У 2005 році була призначена заступником директора з навчально-виховної роботи в ЗОШ №3. У 2016 році назначена директором ЗОШ №1.

Говорячи про свої плани на новій посаді Тетяна Олексіївна розповіла, що збирається вдосконалювати навчально-виховний процес, адже сучасна шкільна освіта має бути відкритою та гнучкою, готувати випускників до правильного професійного та життєвого вибору. Найголовнішою метою Тетяни Олексіївни є різноплановий розвиток дітей, її ціль направити енергію дітей в правильне русло. В рамках школи і міста планується проводити багато виховних заходів, різнопланових культурних та спортивних змагань. На даний момент в школі доволі багато проблем зі станом технічного обладнання та будівлі, шляхи для подолання яких збирається знайти новий директор.

Рая Торчишник, газета "Комфорт" №54 от 5.04.16

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: