Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свої проблеми вирішуємо самі

Короткі новини з виконавчого комітету: 4 квітня в місті закінчено опалювальний сезон. Представником газорозподільного підприємства Вишгородської філії з експлуатації газового господарства припинено та опломбовано газопостачання на центральну котельню міста. Жителям зупинено...

 
Короткі новини з виконавчого комітету

▪ 4 квітня в місті закінчено опалювальний сезон. Представником газорозподільного підприємства Вишгородської філії з експлуатації газового господарства припинено та опломбовано газопостачання на центральну котельню міста. Жителям зупинено постачання гарячої води.

▪ Розпочато роботи з благоустрою міста. Гарний приклад упорядкування своїх прибудинкових територій продемонстрували мешканці Невського та Бєлгородського кварталів. Ведуться роботи з озеленення міста. Ремонтується зовнішнє освітлення, фарбуються пішоході переходи.

▪ 11 квітня в залі засідань виконавчого комітету відбулась нарада міського голови Фомічева Ю. К. з керівниками підприємств, установ та організацій міста з питань життєдіяльності міста.

▪ З 12 по 16 квітня в місті відбудеться чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років.

▪ З 17 по 22 квітня учні шкіл пройдуть апробацію тестових завдань ЗНО та ДПА.

▪ На 22 квітня заплановані збори зі створення ОСББ жителів Ризького кварталу.

▪ 23 квітня пройде міська толока. Щороку на весняних толоках збирається до 70 м³ сміття.

▪ 23 квітня стартує 27-й пробіг пам’яті Героїв Чорнобиля «Славутич–2016».

▪ Відпрацьовуються заходи до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи. Очікується візит до міста голови Київської ОДА Максима Мельничука.

▪ З 27 по 28 квітня в Тбіліському фізкультурно-оздоровчому комплексі пройде відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед ветеранів.

▪ Проходять звітні концерти відділень ДШМ. 27 вихованців у цьому році вибороли перемоги на рівні області та країни.

▪ Завершується четверта хвиля мобілізації. Зверталась увага керівників підприємств про надання всілякої допомоги мобілізованим.

▪ Триває реорганізація податкової служби, органів юстиції та поліції.

▪ ДСП «Чорнобильська АЕС» працює в штатному режимі.

▪ Виплачуються соціальні виплати. Вчасно перераховуються пенсії. Рівень безробіття складає 1,9%. Середній розмір допомоги з безробіття склав 1672 грн.

▪ 27 травня в навчальних закладах пролунає останній дзвоник.

▪ 29-го відбудеться зліт випускників.


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: