Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дослідники заявили про новий шокуючий наслідок глобального потепління

Людство зіштовхується з новими викликами. Учені помітили ще один тривожний результат глобального потепління. Через танення льодовиків і перерозподіл вод на суші змінив напрямок свого руху Північний магнітний полюс. Про це заявила Сурендра Адхікарі, одна із дослідниць НАСА.



Людство зіштовхується з новими викликами.


Учені помітили ще один тривожний результат глобального потепління.

Через танення льодовиків і перерозподіл вод на суші змінив напрямок свого руху Північний магнітний полюс. Про це, як повідомляється у ТСН.Тиждень, заявила Сурендра Адхікарі, одна із дослідниць НАСА.

Дослідження ці ведуть уже не перший десяток років, але тільки цьогоріч з'явились незаперечні докази: у 2000 році Північний магнітний полюс змінив напрямок руху і почав рухатися на схід у бік Гринвічського меридіана.

У що це виллється планеті - науковці ще не формулюють. Але що світ змінюється людство відчуває і без доказів учених. Як приклад – погода тижня, що минає. Різкі перепади - від спеки до дощів - ледь витримували навіть найздоровіші! Тільки за квітень і в самому лише Києві було встановлено шість температурних рекордів! На два тижні раніше зацвіла сакура на Закарпатті. Столиця, не довго думаючи, відповіла запашними магноліями.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: