Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Триває розшук військовослужбовців Збройних сил України

Славутицький міський військовий комісаріат спільно з Військовою службою правопорядку в Збройних силах України та Славутицьким відділенням ГУ Національної поліції в Київській області вживають заходів із розшуку та затримання військовослужбовця, солдата ДОКОВА Микити Євгеновича, призваного...

 
Славутицький міський військовий комісаріат спільно з Військовою службою правопорядку в Збройних силах України та Славутицьким відділенням ГУ Національної поліції в Київській області вживають заходів із розшуку та затримання військовослужбовця, солдата ДОКОВА Микити Євгеновича, призваного за частковою мобілізацією 20.03.2014 р. Славутицьким міським військовим комісаріатом і який самовільно залишив військову частину. Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування вказаного солдата, повідомити до Славутицького міського військового комісаріату за телефоном (04579) 2-03-10 або до чергової частини Славутицького відділення поліції за телефоном (04579) 2-15-41.


Славутицький міський військовий комісаріат спільно з Військовою службою правопорядку в Збройних силах України та Славутицьким відділенням ГУ Національної поліції в Київській області вживають заходів із розшуку та затримання військовослужбовця, солдата ВОРОШИЛОВА Артема Володимировича, призваного за частковою мобілізацією 20.03.2014 р. Славутицьким міським військовим комісаріатом і який самовільно залишив військову частину. Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування вказаного солдата, повідомити до Славутицького міського військового комісаріату за телефоном (04579) 2-03-10 або до чергової частини Славутицького відділення поліції за телефоном (04579) 2-15-41.


Славутицький міський військовий комісаріат спільно з Військовою службою правопорядку в Збройних силах України та Славутицьким відділенням ГУ Національної поліції в Київській області вживають заходів з розшуку та затримання військовослужбовця, старшого солдата ТРОЯНОВСЬКОГО Іллі Олександровича, призваного на строкову військову службу і який самовільно залишив військову частину. Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування вказаного солдата, повідомити до Славутицького міського військового комісаріату за телефоном (04579) 2-03-10 або до чергової частини Славутицького відділення поліції за телефоном (04579) 2-15-41.






Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: