Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято обдарованої молоді

1 червня 2016 року, у Міжнародний день захисту дітей, напередодні святкування Дня міста, за багаторічною традицією у залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася тринадцята церемонія нагородження обдарованої молоді Славутича. На святі були вшановані...

 
1 червня 2016 року, у Міжнародний день захисту дітей, напередодні святкування Дня міста, за багаторічною традицією у залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася тринадцята церемонія нагородження обдарованої молоді Славутича.

На святі були вшановані кращі представники молодого покоління славутичан за високі індивідуальні та колективні досягнення у сфері науки, культури та спорту. Була вручена 101 нагорода – величезна когорта обдарованих дітей Славутича отримала визнання за свою наукову та творчу діяльність, вагомі спортивні здобутки.

Медалі «За особисті досягнення», особливі відзнаки «За численні досягнення», почесні відзнаки «Гордість та надія Славутича», подяки і годинники «Майбутнє Славутича» молодь отримала з рук з рук міського голови Юрія Фомічева.

Творчі дарунки на святі дарували вихованці Дитячої школи мистецтв – юний співак Ростислав Максименко, дует піаністки Єлизавета Смілик і скрипальки Олександра Смілик, зразковий хореографічний ансамбль «Славутич» та вихованці Палацу дитячої та юнацької творчості – Варвара Петренко, Дмитро Мишко зі зразкового колективу «Славутич-Стар» та Яна Петренко з вокальної студії «Рожева пантера».
Це свято – гарний привід сказати щирі слова вдячності обдарованій молоді, їх батькам та викладачам за невтомну працю! Нових Вам звершень та успіхів! З прийдешнім Днем міста! Миру, здоров’я всім і благополуччя!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: