Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Свято-Іллінському храмі – свято

Православна церква 2 серпня вшановує пам’ять біблійного пророка Іллі, який жив у IX столітті до нашої ери. За повір’ям Ілля – володар громів із дощами і блискавками, саме він є покровителем хліборобів. Іллів день має велике значення для православних християн і взагалі слов’янських

 

Православна церква 2 серпня вшановує пам’ять біблійного пророка Іллі, який жив у IX столітті до нашої ери. За повір’ям Ілля – володар громів із дощами і блискавками, саме він є покровителем хліборобів.

Іллів день має велике значення для православних християн і взагалі слов’янських народів. Захисника християнської віри Іллю шанують і звертають до нього молитви. Сьогодні у вірян Свято-Іллінського храму – престольне свято, яке зранку в Славутичі розпочалося з хресної ходи та богослужіння.

Вітаємо православну громаду нашого міста зі святом! Хай повниться щастям і добробутом кожна славутицька оселя, хай зажди у ній живуть здоров’я, благополуччя, радість, успіх і перемога!

У Славутичі сьогодні падав дощ. За народними прикметами, дощ на Іллю – до багатого врожаю та процвітання. Хай це повір’я збудеться!

Відділ інформації міськвиконкому

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: