Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич – маленький всесвіт. Підсумки ЗОСі

В заключний день ХХІІI Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича – 2016» журі підводило підсумки конкурсних робіт у 5 номінаціях. А учасники читали залюбки спеціальний випуск фестивальної газети «Славеста» над якою...


В заключний день ХХІІI Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича – 2016» журі підводило підсумки конкурсних робіт у 5 номінаціях.


А учасники читали залюбки спеціальний випуск фестивальної газети «Славеста» над якою працювали: Юлія Скоробогач, Олена Кисель, Анастасія Карпенко та Анна Осіпюк.

У Палаці дитячої та юнацької творчості, перед оголошенням результатів, відбулася презентація творчих, дитячих фестивалів з України, Польщі, Білорусі. Звичайно ж цікаво, як подібні заходи відбуваються у наших сусідів, адже обмін досвідом завжди корисний для подальшого розвитку.

І ось настає хвилююча мить – оголошуються переможці фестивалю «Золота осінь Славутича».

У номінації «Фото» ІІІ місце посіли дві команди: «ISO mania» м. Київ та «Богунці» м. Київ, ІІ місце у команди «Ракурс» м. Київ, І місце у команди «Десантник» м. Київ, а гран-прі отримала славутицька команда «Стоп-кадр».

У номінації «Преса» ІІІ місце у газети «Дзиґа» м. Узин Київської області, ІІ місце у газет «Вулик» м. Христинівка Черкаської області та «Міст-М» м. Київ, І місце виборола газета «Ватра» м. Броди Львівської області. Гран-прі журі не визначало.

У номінації «Телебачення» ІІІ місце команда – «Позитив» м. Київ, ІІ місце – команда «Еко-хауз» м. Славутич, І місце журі не визначало, а гран-прі отримала команда «Ю.Пі.Ньюс» м. Київ.

У номінації «Інформаційні технології» ІІІ місце – інтернет-газета «Шкільна столиця» м. Київ, ІІ місце – команда «Крекер» м. Славутич та прес-центр «ТСН» м. Кривий Ріг, І місце – команда «Юність» м. Хистинівка Черкаської області та «Стоп-кран» м. Славутич.

У номінації «Дитяча демократія» ІІІ місце у багатопрофільного ліцею-фізико-математичної школи №18 м. Кропивницький, ІІ місце у команди «Лідер-град» м. Узин Київської області. І місце у Кіровоградської гімназії м. Кропивницький. Ган-прі отримала команда славутицького ліцею.

Після віртуозного виступу на Центральній площі міста оркестру Чернігівського музичного училища ім. Л.М. Ревуцького, відбулося офіційне закриття фестивалю. Міський голова Юрій Фомічев та директор фестивалю Ніна Єрьоміна вітали учасників фестивалю та вручили гран-прі переможцям «Золотої осені». Чудова Поліна Гавриленко отримала особливу відзнаку за багаторічне створення образу «ЗОСІ».

Завершився третій день святковим концертом.

Сумно прощатися із друзями, які стали рідними для Славутича, але за розтаваннями буде обов’язково зустріч. До побачення «Зося-2016» і вітаємо «Зосю - 2017»!

Без перебільшення, Славутич – маленький всесвіт.

Тетяна БОЙКО, відео студії VITALIYDOROSH

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: