Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поліцейські затримали викрадача велосипеда

21-річний викрадач велосипеда, житель міста Славутич Київської області, нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів. Так, до чергової частини Славутицького відділення поліції Броварського відділу поліції надійшло...

 
21-річний викрадач велосипеда, житель міста Славутич Київської області, нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів.


Так, до чергової частини Славутицького відділення поліції Броварського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що невідома особа проникла до її присадибної ділянки, звідки викрала велосипед, вартістю 12 тисяч гривень.


Під час проведення огляду місця події та оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий місцевий житель, який у серпні 2016 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки.


Упродовж доби поліцейські Славутицького відділення поліції затримали підозрюваного на залізничному вокзалі у м. Чернігів та вилучили викрадений велосипед.


Наразі правоохоронці перевіряють молодика на причетність до вчинення аналогічних злочинів.


Відділ комунікації поліції
Київської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: