Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Важкоатлет здобув срібло

З 24 по 29 жовтня в м. Кам’янець-Подільському пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 і 15 років. В чемпіонаті приймали участь 326 юних важкоатлетів з 22 областей нашої країни. У складі збірної команди Київської області наше місто представляли троє....

 

З 24 по 29 жовтня в м. Кам’янець-Подільському пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 і 15 років. В чемпіонаті приймали участь 326 юних важкоатлетів з 22 областей нашої країни. У складі збірної команди Київської області наше місто представляли троє вихованців КДЮСШ Славутича – Поплигін Кирило, Овчаренко Владислав та Бубенко Євген.

Найбільш вдало виступив Овчаренко Владислав, котрий п’яте місце минулорічного чемпіонату змінив на срібну медаль серед юнаків до 13 років у ваговій категорії до 56 кг з результатом 130 кг (ривок-59 кг+поштовх-71 кг) і вперше виконав норму ІІ спортивного розряду. Так тримати, Владиславе!

Товариші по команді Владислава - Поплигін Кирило і Бубенко Євген - вперше приймали участь в чемпіонаті України, зайняли відповідно 21-е та 17-те місця, але набули досвіду виступу в змаганнях такого рангу, впевненості в своїх силах і сповнені рішучості покращити результати, тим більш, що наступний чемпіонат України у зазначених вікових групах пройде в Славутичі у квітні 2017 року.

Найближчим стартом славутицьких юних атлетів є участь у міждержавному турнірі пам’яті Г.Тихонова в листопаді в м. Мозир (Республіка Білорусь). Бажаємо не зупинятися на досягненому!


Інформацію надав тренер-викладач КДЮСШ м. Славутича Каленський Ю.П. (066 127 22 92)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: