Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перемоги спортсменів КДЮСШ

29 жовтня збірна команда «КДЮСШ–Славутич» юнаків 2004–2005 рр.н. брала участь у VIII турі чемпіонату Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд. Відбувся він у м. Бровари, де наша команда зустрілася з командою однолітків з «ДЮСШ» (Бровари). Наша збірна (тренер – О. В. Вишневський).


Вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділення важкої атлетики з 23 по 30 жовтня взяли участь у чемпіонаті України, який відбувся в м. Кам’янець-Подільський. Вихованець Владислав Овчаренко (тренер-викладач – Ю. П. Каленський) завоював срібну медаль.

***

28 жовтня спортсмени відділення дзюдо взяли участь у кубку «ГЕЛІАР», присвячений Міжнародному дню дзюдо. Кубок відбувся в м. Васильків. Вихованці КДЮСШ Максим Шабетя (50 кг) і Ярослав Куцаєнко (+66 кг) здобули бронзові медалі. Підготував вихованців заслужений тренер України О. Г. Копилов.

***
З 29 по 31 жовтня в м. Гребінка наші футзалістки з КДЮСШ (тренер-викладач – В. В. Панченко) брали участь у відбірковому етапі чемпіонату України серед дівчат 2002–2003 рр.н. .

***
29 жовтня збірна команда «КДЮСШ–Славутич» юнаків 2004–2005 рр.н. брала участь у VIII турі чемпіонату Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд. Відбувся він у м. Бровари, де наша команда зустрілася з командою однолітків з «ДЮСШ» (Бровари). Наша збірна (тренер – О. В. Вишневський) переграла своїх однолітків з Броварів з рахунком 2:1.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: