Завантаження ...
Новобудови Києва

Питання СМСЧ-5 у цьому році вирішено

Про це заявив на своїй сторінці у соціальній мережи «Фейсбук» народний депутат України Ярослав Москаленко ввечері 2 листопада. «Тільки що завершилась нарада за участю Прем`єр-міністра Володимира Гройсмана, де було прийнято рішення про дофінансування у цьому році санітарно-медичної...

Ярослав Москаленко
Про це заявив на своїй сторінці у соціальній мережи «Фейсбук» народний депутат України Ярослав Москаленко ввечері 2 листопада.

«Тільки що завершилась нарада за участю Прем`єр-міністра Володимира Гройсмана, де було прийнято рішення про дофінансування у цьому році санітарно-медичної спеціалізованої частини №5 м.Славутич.
Кошти в необхідному обсязі на покриття заборгованості (а це і заробітна плата медиків, і рахунки за компослуги) мають надійти протягом двох тижнів»
- написав нардеп.

Нагадаємо, що раніше Ярослав Москаленко та його депутатська група заявили, що бойкотуватимуть пленарне засідання Верховної Ради у четвер, 3 листопада, та приєднається до акції протесту 800 працівників санітарно-медичної спеціалізованої частини №5 під стінами парламенту, якщо питання СМСЧ-5 не буде вирішено.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: