Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ура! Школа №1 отримає інтерактивний клас!

ПриватБанк прагне зробити освіту більш сучасною та цікавою для всіх дітей України, тому вирішили провести конкурс «Клас майбутнього з ЮніорБанком!» і дати можливість дітлахам виграти обладнання сучасного класу для своєї школи. У проекті взяли участь 99 шкіл з різних регіонів України...

ПриватБанк прагне зробити освіту більш сучасною та цікавою для всіх дітей України, тому вирішили провести конкурс «Клас майбутнього з ЮніорБанком!» і дати можливість дітлахам виграти обладнання сучасного класу для своєї школи.

У проекті взяли участь 99 шкіл з різних регіонів України, учні яких за період дії акції оформили майже 8 тисяч Карток Юніора.

З радістю хочемо підбити підсумки та оголосити переможців.
Отже, 1 місце за оформленням карток посідає школа № 18 м.Вінниці. За період дії акції учням оформлено 529 Карток Юніора.

1 місце в номінації глядацьких симпатій, набравши 2 100 вподобань, Славутицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня № 1 (м. Славутич, Київська область).

Школи-переможці отримають обладнання інтерактивного класу (інтерактивну дошку ZnayBoard, робоче місце вчителя ZnayBook, систему управління класом Mythware, роутер, проектор, 15 планшетів ZnayPad).

Вітаємо переможців!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: