Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич у проектах Року Японії в Україні

Японський фотограф Кадзума Обара, який за останні роки, став для багатьох славутичан справжнім надійним товаришем, знову завітав до Славутича із новими ідеями і пропозиціями. В рамках святкування Року Японії в Україні у березні 2017 р. у Національному музеї «Чорнобиль»...

 

Японський фотограф Кадзума Обара, який за останні роки, став для багатьох славутичан справжнім надійним товаришем, знову завітав до Славутича із новими ідеями і пропозиціями.

В рамках святкування Року Японії в Україні у березні 2017 р. у Національному музеї «Чорнобиль» відбудеться виставка ляльок «Окіагарі-кобоші». Ці ляльки будуть розписуватися відомими японськими, італійськими, французькими, білоруськими, українськими митцями, та дітьми із нашого Славутича. Виставка буде присвячена шостій річниці аварії на Фукусімі.

У серпні 2017 року у місті Хіросіма розпочнеться виставка дитячих малюнків на тему «Мир у світі», «Планета майбутнього». У виставці братимуть участь малюнки, намальовані дітьми із Хіросіми, Фукусіми та дітьми-чорнобильцями, в тому числі із Славутича. Матеріалом для малюнків стане папір отриманий із вторинної переробки паперових журавликів, які направляють у Парк Миру міста Хіросіма. Далі виставка поїде по містам Японії, країнам Азії, та Європи.

Екологічний проект «Зелений спадок Хіросіми» передбачає розповсюдження насіння зелених насаджень по всьому світу.

Славутич готовий підтримати всі проекти, що запропоновані японськими друзями.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: