Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КВН: суперфінал сезону

У Славутичі, в залі Кіноконцертного комплексу відбувся суперфінал КВН сезону 2016 Ліга"Славутич"! Вів програму знаний в КВНівських колах Артем Дамницький, який представляв на Весняному Кубку команду " Тобі Альдервейрельд" з м.Прилуки. Тоді він отримав блискучу перемогу та...

 

У Славутичі, в залі Кіноконцертного комплексу відбувся суперфінал КВН сезону 2016 Ліга"Славутич"!

Вів програму знаний в КВНівських колах Артем Дамницький, який представляв на Весняному Кубку команду " Тобі Альдервейрельд" з м.Прилуки. Тоді він отримав блискучу перемогу та поступив дорогу до фіналу іншим.
На сцені шість команд, які вийшли на фінішну пряму: "Ірпінчани"(м.Ірпінь), "Trip to fun" (м.Київ), "Харлі Квін" (Чернігів), "Другая команда" (Маріуполь-Київ), "Молодые" (Прилуки), "2Х2"(м.Ніжин).

Через жарти, пародії, конкурси "Триатлон", "Відео-фристайл" учасники переконали, що КВН - це не гра, а стиль життя. Уже під час першого конкурсу "Візитка" між глядачами і КВНщиками швидко виник контакт.
Було також багато веселих столичних гостей і в журі, і на сцені.

Всі жарти закінчилися нагородами, які вручали міський голова Славутича Юрій Фомічев та весь склад журі. Головний кубок завоювала команда "Ірпінчани". Високі бали у команди "Харлі Квін", "Другая команда"та "Trip to fun".

Суперфінал 2016- завершився.

Але вже скоро позивні КВН сповістять про початок нового сезону!

Людмила Любива, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: