Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вдалий виступ славутицьких бігунів

У м. Южноукраїнськ 3 грудня відбувся традиційний Всеукраїнський пробіг, присвячений Дню енергетики України. Незважаючи на мороз, на старт вийшло біля 150 учасників із різних міст України. Бігуни різних вікових категорій змагалися на дистанціях у 3, 6 та 12 км як у командній...

 

У м. Южноукраїнськ 3 грудня відбувся традиційний Всеукраїнський пробіг, присвячений Дню енергетики України.

Незважаючи на мороз, на старт вийшло біля 150 учасників із різних міст України. Бігуни різних вікових категорій змагалися на дистанціях у 3, 6 та 12 км як у командній, так і в індивідуальній першості.

Наше місто представляла команда КЛБ «Славутич»: Валерій Говоров, Олександр Сафаров, Валерій Сулімов, Лілія Шаніна. Багаторічний досвід наших спортсменів надав їм можливість увійти в трійку найкращих команд та вибороти ІІІ місце, поступившись молодим командам з міст Жовті Води та Южноукраїнськ.

Вітаємо також призерів в індивідуальній першості в своїх вікових категоріях на дистанції 6 км – Валерія Говорова (зайняв ІІ місце) та Лідію Шаніну (отримала “бронзу”).

Своїм вдалим виступом команда підвела підсумки ювілейного для клубу 2016 року. Ми вітаємо КЛБ «Славутич» з 25-річчям та бажаємо подальших перемог!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: