Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День спільних дій в інтересах дітей

З нагоди Дня спільних дій в інтересах дітей, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запросив малечу відвідати розважальну програму, яку їм підготували спеціалісти Соціально- психологічного центру. Діти з великим задоволенням брали участь у веселих змаганнях, розгадували...

 

З нагоди Дня спільних дій в інтересах дітей, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запросив малечу відвідати розважальну програму, яку їм підготували спеціалісти Соціально- психологічного центру. Діти з великим задоволенням брали участь у веселих змаганнях, розгадували вікторини, згадали про свої права, які записані у «Дитячій конвенції», не забули і про свої обов’язки. Дуже гарні вірші розповідали діти, а Юлія Світлицька розповіла свій власний віршик, який вона написала до Всесвітнього дня дитини.

У кінці святкової програми організатори підготували цікаве завдання, на яскравих сердечках написати побажання дітям усього світу. Миру, Добра, Злагоди та бути щасливими – ось такими простими і в той же час важливими були дитячі бажання. Бо завжди дуже добре жити всім там, де є доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість, де між усіма налагоджені добрі стосунки. Додав веселого та святкового настрою учасникам свята вітамінний стіл та подарунки, на які з нетерпінням чекали діти.

У цей день увагу та підтримку відчули вихованці дитячого будинку сімейного типу Л. Ф. Моргунової, до яких з гостиною завітала Славутицька ініціативна група «Жінки – за мир». Фруктова корзинка та смачний пиріг прийшлися до вподоби дітям, які з великим задоволенням розповідали про свої досягнення у навчанні та презентували свої творчі роботи. Дуже талановиті діти ростуть у матері-виховательки, кожна з дівчаток відвідує по два-три гуртки.

Час швидко сплинув, і так не хотілось покидати веселу та приємну компанію! «А які бажання у дорослих?» – із таким запитанням звернулася директор Центру до Людмили Федорівни, матері, яка за час існування дитячого будинку виховала 25 дітей та має 12 внуків. І почула у відповідь: «Щоб діти були щасливими та знайшли своє місце в житті!»

Організатори свята висловлюють щиру подяку депутату Київської обласної ради Світлані Березі та керівнику церкви християн-баптистів Олександру Маховику за надану спонсорську допомогу.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
(тел.: 2-11-15, 3-01-80)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: