Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Допоможемо українським військовим на передовій!

Напередодні свята Нового року голови райдержадміні- страцій та мери міст Київської області особисто доставлять військовим на передову матеріально-технічну допомогу. Відповідне доручення дав голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган. Як передбачається, 23 грудня колона...

 
Напередодні свята Нового року голови райдержадміністрацій та мери міст Київської області особисто доставлять військовим на передову матеріально-технічну допомогу. Відповідне доручення дав голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган.

Як передбачається, 23 грудня колона гуманітарної допомоги Київщини вирушить до Дніпра, звідки міські голови та голови РДА доставлять зібрану допомогу до військових частин зони АТО. Основу вантажу складуть найнеобхідніші на фронті речі: дизель-генератори, запчастини до автомобілів, утеплення для бліндажів, спальники, будівельні інструменти тощо.

Поїдуть на передову також і вітальні листівки від учнів Київщини.

Шановні славутичани! Закликаємо вас долучитися до збору допомоги для наших героїв-захисників. Адже кожний внесок, нехай і невеликий, – це крок назустріч великій спільній справі – збереження цілісності нашої країни. Прийом гуманітарної допомоги здійснюється до 22 грудня за адресою: м. Славутич вул. 77-ї Гвардійської дивізії, 3, Центр професійного розвитку, к. 127.

Про перелік необхідних речей та додаткову інформацію можна дізнатися детальніше за телефоном 2-96-96.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: