Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До Славутича завітав посол Латвії в Україні

Напередодні Новорічних свят до дитячого садочку «Маріте» вже вдруге завітала делегація Посольства Латвійської Республіки в Україні на чолі з Послом Юрісом Пойкансом. До речі, після першого візиту латвійського посла до нашого міста саме він забезпечив налагодження партнерських...

 
Напередодні Новорічних свят до дитячого садочку «Маріте» вже вдруге завітала делегація Посольства Латвійської Республіки в Україні на чолі з Послом Юрісом Пойкансом.

До речі, після першого візиту латвійського посла до нашого міста саме він забезпечив налагодження партнерських зв’язків Славутича з латвійським містом Айзкраукле. За рік встановлені дружні партнерські відносини між нашими містами. У травні Славутич відвідала латвійська делегація на чолі з мером Леоном Лідумсом, а у вересні учасниками фестивалю «Золота осінь Славутича» стали учні школи з Айзкраукле.

Заслуговує на кращі слова робота колективу дитячого садочку «Маріте» (директор – Наталія Івашко), який турбується про збереження національного оздоблення будівлі. А сам заклад став осередком латисько-української дружби. Гарний новорічний настрій гостям подарував святковий дитячий концерт, після якого маленькі артисти отримали з рук посла Латвії в Україні новорічні подарунки.

Після ознайомлення з роботою садочка Посол Юріс Пойканс та міський голова Юрій Фомічев відвідали Краєзнавчий музей та намітили спільний план дій на наступний рік.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: