Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вихід у фінал команди з футзалу

Наприкінці грудня в Україні було розіграно відбірковий етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2000–2001 рр.н. (WU-17). Участь у змаганнях взяли 19 колективів зі всієї України. Славутицька команда дівчат («КДЮСШ», тренер –Володимир Панченко) потрапила до групи “С” разом зі...

 

Наприкінці грудня в Україні було розіграно відбірковий етап чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2000–2001 рр.н. (WU-17). Участь у змаганнях взяли 19 колективів зі всієї України. Славутицька команда дівчат («КДЮСШ», тренер –Володимир Панченко) потрапила до групи “С” разом зі ще п’ятьма колективами з різних куточків країни.

Оскільки це була старша вікова категорія, то й ігри мали бути досить цікавими та видовищними. Усі команди були практично рівними за підготовкою та вмінням, але тактика гри була в усіх різна.

І тактика, яку вибрав тренер команди зі Славутича, виявилась найбільш продуктивною. Дівчата готувалися, як фізично, так і психологічно, задовго до початку чемпіонату, адже команда могла і не виїхати на змагання через епідемію захворюваності в місті. Практично півкоманди захворіло, однак все-таки було прийнято рішення їхати. Емоції переповнювали всіх, адже це відбірковий етап чемпіонату України, після якого кращі з кращих будуть відібрані до складу молодіжної жіночої збірної України з футзалу.

Першими суперниками була місцева команда «Надія» з м. Гребінка. Команди довго не могли відкрити рахунок, довго тримали м’яч, і нарешті славутичанки відкрили рахунок, а далі немов по маслу голи почали влітати у ворота суперників, причому по голу забили всі гравці команди, а дехто й декілька. Гра закінчилась із рахунком 11:1 на користь «КДЮСШ».

Наступна гра була ще цікавішою, адже нам протистояла збірна Одеської області. Гра була напруженою і видовищною, команди проявили свій характер і кожна хотіла відзначитися голом, та гра не клеїлась. Першими пропустили славутичанки – і після цього гола команда немов прокинулась, атаки були все гострішими і гострішими, і під кінець першого тайму рахунок вже був 2:1 на користь дівчат із Славутича. У перерві тренер зробив деякі поправки та заспокоїв свою команду – і гра пішла. Якби не фантастична гра воротаря Одеської команди, то рахунок міг бути двозначним, та це не засмутило наших дівчат, адже знову перемога з рахунком 7:2!

Центральною грою етапу була гра команди «КДЮСШ» проти команди «Вікторія» (м. Конотоп). У цьому році команди вже зустрічались, але в інших вікових категоріях, і якщо в молодшій Славутич впевнено переміг, то в середній віковій категорії команди розійшлися нічиєю, отже конотопські дівчата грали тільки на перемогу. Настрій команди був бадьорий, адже, добре виспавшись та відпочивши, гравці готові були протистояти досить сильному супернику. Першою рахунок відкрила Ліза Кузнєцова, а потім вона ж його й подвоїла, однак після закінчення першого тайму рахунок вже був 2:2. Другий тайм розпочався з переваги дівчат з Конотопа, вони змогли забити два м’яча та вийти вперед. Здавалось, все вже зрозуміло, та славутичанки так зовсім не думали і, немов відкривши друге дихання, у цій грі повністю перехопили ініціативу. Спочатку гол забила Дарина Щербина, а потім ще один дубль зробила та ж Ліза Кузнєцова. Отже, рахунок став 5:4, славутицька команда кладе ще три очки у свій кошик.

А перегравши в наступній грі команду «ДЮСШ» з м. Ірпінь з рахунком 10:0, наші дівчата зайняли перше місце у своїй групі.

Вітаємо спортсменок та тренера команди з успішним виступом на змаганнях та виходом до фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед дівчачих команд старшої вікової категорії (Вища ліга)! Дякуємо всім за підтримку наших!


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: