Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошується збір ідей до Дня міста–2017

10 січня відбулося перше засідання оргкомітету Дня міста–2017. Оргкомітет на чолі з міським головою Юрієм Фомічевим обговорив програму та особливості проведення майбутнього свята з нагоди 30-річчя Славутича. Цього року святкові заходи проходитимуть з 1 по 4 червня. Урочиста хода...

 

10 січня відбулося перше засідання оргкомітету Дня міста–2017. Оргкомітет на чолі з міським головою Юрієм Фомічевим обговорив програму та особливості проведення майбутнього свята з нагоди 30-річчя Славутича.

Цього року святкові заходи проходитимуть з 1 по 4 червня. Урочиста хода славутичан та гостей міста розпочнеться за багаторічною традицією о 9.30 у суботу 3 червня, а кожного дня на Центральній площі та на інших локаціях відбуватимуться культурно-мистецькі події.

Цей День міста є знаковим для наймолодшого міста України та має буде пронизаний новими ідеями, позитивними емоціями, незабутніми культурними та спортивними заходами.

Тож пропонуємо славутичанам долучитися до збору ідей до Дня міста–2017. Для цього заповнюйте гугл -форму https://goo.gl/forms/bAgFjak63QoBOKyh1 або телефонуйте 2-10-90.

Пропозиції ви також можете надавати і в письмовому вигляді за адресою: Центральна площа, 7, приймальня Славутицького міського голови або Центральна площа, 5, приймальня КП «Агентство регіонального розвитку».

Контактні особи: заступник міського голови Олександр Линкевич, заступник директора з питань регіонального розвитку КП «АРР» Арина Старовойтова.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: