Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День Соборності в Славутичі

22 січня на Центральній площі Славутича в день проголошення Акту злуки ЗУНР та УНР відбувся мітинг «СОБОРНА. ВІЛЬНА. НЕПОДІЛЬНА! МОЯ УКРАЇНА» Розпочався захід із гімну України та Славутича.Мітинг відкрив міський голова Юрій Фомічев та з такими словами звернувся до славутичан...

 

22 січня на Центральній площі Славутича в день проголошення Акту злуки ЗУНР та УНР відбувся мітинг «СОБОРНА. ВІЛЬНА. НЕПОДІЛЬНА! МОЯ УКРАЇНА.»

Розпочався захід із гімну України та Славутича.Мітинг відкрив міський голова Юрій Фомічев та з такими словами звернувся до славутичан: «У день чергової річниці Дня Соборності українці знову заявляють про себе, як про націю, яка спроможна боротися за свою свободу і відстоювати свої права заради України та її майбутнього. Ми маємо усвідомити, що лише в єдності дій можемо досягти великої мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної, неподільної України. Настав час, коли кожен повинен діяти заради рідної держави, рідного міста. В єдності наша сила!»

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам'ять всіх загиблих патріотів-захисників України, що віддали своє життя за вільну незалежну соборну Україну. Палко прочитала вірш «Любіть Україну» Поліна Шилова. Пісню «Країна моя» виконала Ольга Фещук.

Вже за доброю традицією славутичани розгорнули великий прапор України, взялися за руки і ставши у велике коло, утворили єдиний ланцюг єднання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: