Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тренінг «Активні громадяни» від Британської ради у Славутичі

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Мета проекту: Сприяння...

 

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.

Мета проекту: Сприяння соціальним змінам і забезпечення сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі лідерів із залученням громадських організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Коли: Тренінг відбудеться 15 – 17 лютого 2017 року у Славутичі. Детальніше про місце та час ми повідомимо усім учасникам після реєстрації.

Чому саме у Славутичі: Тренінг буде спрямований на побудову діалогу та співпраці у громаді, обговорюватимуться також принципи сталого розвитку. Це актуально й для громади Славутича.

Чому треба взяти участь: Тренінг триватиме три повних робочих дні, останній з яких буде присвячений написанню проектів соціальої дії, які можуть бути реалізовані у місті/кварталі/будинку/школі та дитсадку. Усі написані проекти будуть вивчені та на основі конкурсу відібрано кілька проектів для фінансування (до 15 тис. грн. на один проект). Усі учасники отримають сертифікати участі у тренінгу від Британської Ради.

Як потрапити на тренінг, адже це робочі дні: Для участі просимо заповнити коротку Гугл Форму https://goo.gl/forms/Yy0LNtQOeZ0fHfmt2
Після заповнення форми, до організацій, в яких працюють учасники тренінгу, буде надісланий офіційний лист із запрошенням від співорганізатора події у Славутичі – КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

Додаткова інформація: передбачені кава-брейки та перерва на обід. Участь у тренінгу безкоштовна.

Контактна особа: заступник директора КП «Агентство регіонального розвитку» Арина Старовойтова, 2-10-90, starovojtova888@gmail.com.

Докладніше про проект http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: