Запрошуємо на Форум підприємців м. Славутич!

У приміщенні будівлі «Старий Таллінн» (2-й поверх) 1 лютого о 17.00 за адресою: Талліннський квартал, 1 відбудеться Форум підприємців міста Славутич – зібрання за участю приватних підприємців, власників, керуючих приватними підприємствами, представників бюджетних установ і організацій...

У приміщенні будівлі «Старий Таллінн» (2-й поверх) 1 лютого о 17.00 за адресою: Талліннський квартал, 1 відбудеться Форум підприємців міста Славутич – зібрання за участю приватних підприємців, власників, керуючих приватними підприємствами, представників бюджетних установ і організацій...

 
У приміщенні будівлі «Старий Таллінн» (2-й поверх) 1 лютого о 17.00 за адресою: Талліннський квартал, 1 відбудеться Форум підприємців міста Славутич – зібрання за участю приватних підприємців, власників, керуючих приватними підприємствами, представників бюджетних установ і організацій міста, громадських організацій та міських активістів тощо.

Форум відбуватиметься за організаційної підтримки Славутицької міської ради, КП «Агентство регіонального розвитку», Славутицького фонду підтримки підприємництва, ГО «Спілка виробників товарів та послуг м. Славутич», ГО «Спілка виробників та роботодавців у сфері комунальних послуг».

Програма роботи Форуму:

17.00 – Юрій Фомічев, міський голова – вітальне слово учасникам Форуму «Напрямки співпраці влади та бізнесу в місті Славутич».

17.05 – Валентина Дарнопих, директор Славутицького фонду підтримки підприємництва – «Проблеми діяльності підприємців на території міста Славутич. Оприлюднення результатів опитування підприємців міста».

17.20 – учасники форуму – «Очікування підприємців від влади (мозковий штурм, збір думок)».

17.40 – Тетяна Бойко, директор Агентства стратегічних комунікацій Prime media, бренд-менеджер Чернігова – «Напрямки співпраці влади та бізнесу із впровадження концепції бренду міста «Славутич – місто нових ідей».

17.55 – учасники форуму – «Очікування підприємців від брендування міста (шкала очікувань)».

18.00 – Сергій Щегольков, в.о. заступника начальника – начальник відділення в м. Славутич Броварської ОДПІ,
– Валентина Надточей, заступник директора Славутицького центру зайнятості,
– інші – «Зміни та доповнення в законодавстві України щодо регулювання діяльності малого та середнього бізнесу, що починає діяти у 2017 році».

18.15 – учасники форуму – «Відкритий мікрофон: запитання щодо змін у законодавстві України».

18.30 – Арина Старовойтова, заступник директора з питань регіонального розвитку КП «АРР»,
– представники тендерних комітетів підприємств та установ міста – «Розширення можливостей для малого та середнього бізнесу», «Підвищення ефективності власного бізнесу через задоволення потреб споживачів», «Оприлюднення результатів маркетингового дослідження, проведеного для жителів Славутича щодо потреб, очікувань та побажань», «Публічні електронні закупівлі в системі ProZorro як майданчик розширення можливостей для малого та середнього бізнесу», «Інформація від тендерних комітетів міста про план закупівель на 2017 рік».


18.45 – Тетяна Бойко, акредитований консультант «Програми BAS підтримки малого та середнього бізнесу» від ЄБРР, «Програми грантів для розвитку бізнесу» від «Програми ділових консультаційних послуг» ЄБРР.

18.55 – Валентина Дарнопих, директор Славутицького фонду підтримки підприємництва – «Обговорення пропозицій по створенню системи взаємодії влади та бізнесу в частині формування, використання та звітування по благодійним внескам та благодійній допомозі».

19.15 – Юрій Фомічев, міський голова – завершення роботи Форуму.


Участь у Форумі є безкоштовною. Сторінка Форуму в мережі «Фейсбук»: https://www.facebook.com/events/937810176319555/

Реєстрацію відкрито до 31 січня за посиланням: https://goo.gl/forms/BPRnIzSsBkQGy4gp1 або за телефоном (04579) 2-10-90, КП «Агентство регіонального розвитку», контактні особи – Арина Старовойтова, Марина Карасьова.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: