Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нове покоління треба виплекати

8 лютого у Загальноміському бібліотечно-інформаційного центрі відбулася зустріч з військовим капеланом отцем Андрієм Зелінським, який презентував славутичанам свою книгу «На ріках вавилонських…». Андрій Зелінський – священик Української Греко-Католицької Церкви, політолог, науковець...

 

8 лютого у Загальноміському бібліотечно-інформаційного центрі відбулася зустріч з військовим капеланом отцем Андрієм Зелінським, який презентував славутичанам свою книгу «На ріках вавилонських…».

Андрій Зелінський – священик Української Греко-Католицької Церкви, політолог, науковець, з червня 2014 року бере активну участь у наданні духовної підтримки українським військовим у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, Старогнатівкою та у Пісках, Дебальцевому, Широкіному Донецької області.

Основні меседжи, з якими звернувся отець Андрій Зелінський до присутніх у залі учасників АТО, волонтерів, активних громадян міста такі:

«Війна – це не тільки постріли, але і відсутність світла, руйнація простору і часу, впорядкованого життя.

Тільки любов може зцілити людську свободу та гідність, відстояти саму людину та її світ, раз і назавжди повернути людину з війни. Тільки любов здатна на перемогу!..

Шлях примирення інколи триває довго, але завжди приводить додому. Нам є куди повертатися!»

Зворушливе спілкування завершилось питаннями та відповідями, кадрами військової хроніки і гімном України.

То справді, у нас залишається мало часу для будівництва достойної України, адже: «Нової України «Новою поштою» ніхто не пришле».


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: