Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Форум запрошує вільних слухачів

4−5 березня об 11.00 в Славутичі, в ресторані «Старий Таллінн» (ІІ поверх), відбудеться Форум «Нове життя атомоградів. Розвиток “зеленого підприємництва” в Україні» для представників п’яти міст-атомників. Українські представники зберуться, щоби поговорити про майбутнє, представники ж...

 

4−5 березня об 11.00 в Славутичі, в ресторані «Старий Таллінн» (ІІ поверх), відбудеться Форум «Нове життя атомоградів. Розвиток “зеленого підприємництва” в Україні» для представників п’яти міст-атомників.

Українські представники зберуться, щоби поговорити про майбутнє, представники ж німецького. шведського та українського “зеленого підприємництва”, громадських організацій, науковці та представники місцевої влади поділяться досвідом, ідеями та сучасними напрямками розвитку економіки в моноіндустріальних містах та допоможуть містам-супутникам почати формувати їх подальшу стратегію розвитку в сучасному світі.

4 березня в лекційній програмі форуму заплановані виступи: Романа Зінченка, співзасновника Greencubator, Юрія Власюка, співпродюсера UkraineMiniMakerFaire, Наталії Бойко, заступниці міністра енергетики України з питань євроінтеграції, Ігоря Новікова, представника AmbassadorуSingularityUniversity, Володимира Смолія, заступника міського голови міста Долина, Дмитра Корчака, активіста команди з брендування м. Славутич, Ольги Трутень, комунікаційної менеджерки ГО Greencubator, Ганни Бурлаки, керівниці відділу маркетингу та комунікації ГО «Тепле місто», Марії Насєдкіної, засновниці та менеджерки ГО «Дивовижні» та інших.

5 березня відбудеться Стратегічна сесія для міст-учасників щодо інвентаризації можливостей та пошуку подальшої стратегії розвитку в сучасному світі.

Організатором події є мережа енергетичних інновацій Greencubatorwww.greencubator.info. Головними партнерами події є Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні, Фонд Конрада Аденауера та Благодійний фонд Богдана Гаврилишина. Подія проходитиме за підтримки КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.

Звертаємо увагу зацікавлених славутичан! Ви зможете взяти участь у роботі Форуму в якості вільних слухачів. Для цього вам не треба спеціально реєструватися, ви зможете бути присутніми лише на тих подіях (лекціях, виступах), тематика яких цікавить вас особисто.

З усіх питань щодо участі в якості вільного слухача звертайтеся: 2-10-90, Арина Старовойтова, starovojtova888@gmail.com

Запрошуємо взяти участь у форумі!



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: