Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Оголошення рекорду-переможця Madeinslavutych

Чеська художниця Kateřina Šedá завiтає до Славутича, де розпочне завершальну стадiю проекту Made in Slavutych. Вона вiдкриє таємницю, який саме рекорд ставитимуть славутичани аби увiйти до Guinness World Records. Подiя вiдбудеться 6 березня в залi засiдань мiської ради о 12:00, вхiд вiльний.

Катержіна Шеда
Чеська художниця Kateřina Šedá завiтає до Славутича, де розпочне завершальну стадiю проекту Made in Slavutych. Вона вiдкриє таємницю, який саме рекорд ставитимуть славутичани аби увiйти до Guinness World Records.

Подiя вiдбудеться 6 березня в залi засiдань мiської ради о 12:00, вхiд вiльний.

Катержiна вже два роки працює над ком'юнiтi-арт проектом в українському Славутичi на запрошення фестивалю "86" та Чеського центру. Вона заропонувала, аби цiле мiсто увiйшло до Книги Гiннеса. Художниця зiбрала бiльше 1000 анкет з пропозицiями рекорду, у фiнал було вiдiбрано 7 iдей. Вiдео-презентацiї фiналiстiв можна переглянути тут http://bit.ly/2mfy5PM.

Проект, який буде втiлений у життя, обере сама художниця, а його автор(ка) отримає приз вiд Чеського центру. Iдея, яка набере найбiльше лайкiв на ютубi, отримає приз глядацьких симпатiй.

Катержіна Шеда – всесвітньовідома чеська мисткиня, її роботи належать до сфери соціальної архітектури. Вона займається соціально спрямованими експериментами, метою яких є вивести учасників зі звичних стереотипів чи із соціальної ізоляції. Завдяки їх власним (хоч і спровокованим) діям і новому використанню звичних засобів вона намагається викликати тривалі зміни у манері їх поведінки. Авторка низки публічних проектів у Чехії, Японії, США, Фінляндії, Франції та інших країнах.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: