Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЦРДІ святкує свій ювілей

1 березня Центру розвитку дітей-інвалідів виповнилося 15 років, який в свій час був створений за ініціативи Володимира Петровича Удовиченко. Працівники закладу на чолі з директором Лутченко Г.Д. пройшли складний і тернистий шлях, починаючи свою роботу з нуля, створюючи

1 березня Центру розвитку дітей-інвалідів виповнилося 15 років, який в свій час був створений за ініціативи Володимира Петровича Удовиченко. Працівники закладу на чолі з директором Лутченко Г.Д. пройшли складний і тернистий шлях, починаючи свою роботу з нуля, створюючи одночасно нові методики та матеріально-технічну базу.



Свято відкрила Ганна Дмитрівна, яка подякувала вчителям та батькам за плідну працю та допомогу у розвитку Центру, побажала сил та наснаги для подальшої роботи. Всім вчителям та батькам, які беруть активну учать у житті закладу вручили подяки та сувенірну продукцію, виготовлену вихованцями закладу.
Від міської влади працівників Центру привітав заступник міського голови Линкевич Олександр Бернатович. Кращих вчителів відзначили подяками міського голови.
Із вдячністю за допомогу протягом усіх 15-ти років існування Центру Ганна Дмитрівна нагородила подяками колективи м. Славутича: УТЦ ЧАЕС, військової частини м. Славутич, первинної профспілкової організації ЧАЕС та ПП «Промкомплект».
Завдяки наданій допомозі Червоного Хреста Німеччини, вихованці Центру мають змогу виготовляти власну сувенірну продукцію, яка і була представлена на заході (мило ручної роботи, декорований посуд, футболки з принтами та ін.).
Вироби дітей Центру можна замовити та придбати за адресою: Чернігівський кв-л, б.13, тел. (04579) 2-44-47, 2-50-46, 2-50-38.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: