Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Славутичі роходили змагання з футзалу серед команд дівчат

Після відбіркових етапів, що проходили в чотирьох групах в різних куточках нашої країни, поділених за територіальним принципом, у змаганнях прийняли участь 22 команди з 15 областей України. До фінальної частини Чемпіонату України серед дівчат 2002-03 р. н. пройшли по дві кращі команди кожної групи, які після жеребкування розподілились таким чином

03 березня в СК «Олімпієць» відбулось урочисте відкриття змагань фінального етапу Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2002-03 р. н. (вища ліга). Змагання з дівочого футзалу такого рівня проходили в м. Славутичі вперше. Відкрили змагання шановні гості: керівник відділу молоді та спорту м. Славутич – Шаніна Л.М., секретар Славутицької міської Ради – Борисов В.В., голова Славутицької федерації футболу – Копич О.О., директор КП УФКСТ – Філіпов С.В.

Після відбіркових етапів, що проходили в чотирьох групах в різних куточках нашої країни, поділених за територіальним принципом, у змаганнях прийняли участь 22 команди з 15 областей України. До фінальної частини Чемпіонату України серед дівчат 2002-03 р. н. пройшли по дві кращі команди кожної групи, які після жеребкування розподілились таким чином:

Група «А»

1. «КДЮСШ» Славутич
2. «Лідер - 1» Кобеляки
3. «Лідер - 2» Білики
4. «ДЮСШ» Конотоп Група «В»
1. «ДЮСШ – Дніпро - 80» Черкаси
2. «Колос» Городенка
3. «Житлобуд1- КЮСШ - 8» Харків
4. «ДЮСШ» Красноград

Група «В»
1. «ДЮСШ – Дніпро - 80» Черкаси
2. «Колос» Городенка
3. «Житлобуд1- КЮСШ - 8» Харків 
4.  «ДЮСШ» Красноград
 
Команда дівчат «КДЮСШ» м. Славутич, потрапила до фінальної частини змагань після першого відбіркового етапу з першого місця своєї групи «С». Теж саме було і в фінальній частині змагань, вигравши всі ігри славутичанки впевнено пройшли всю дистанцію, і не дали нікому з суперниць сумніву, щодо своєї гри, забивши більше тридцяти голів і пропустивши лише 1 в трьох матчах.

В іншій групі команда «КДЮСШ-8» м. Харків до фіналу добиралася не так впевнено. Але завдяки великій лаві рівноцінної заміни, вірно обраній тактиці вони змогли переграти своїх суперниць в групі з різницею в 1-2 м'ячі, та вийти в фінал.
Ігри за 5-6 та 7-8 мали свою інтригу, та були видовищними, так як грали майже рівні за класом суперники, але всі чекали головних ігор за 3-4 та 1-2 місця.

З більш рівним та перемінним успіхом пройшла гра за 3-4 місце. На початку гри команда з Черкас вийшла вперед, та все ж наприкінці першого тайму Конотоп забив гол і команди пішли на перерву. В другому таймі уже гравці з Конотопа, забивши гол, виходять вперед, але сил у них залишилося менше, тому ігрову ініціативу перехоплюють суперники і забивають три голи, рахунок 4:2. Все ж потрібно віддати належне, що дівчата з Конотопа не опустили руки і змогли відквитати ще один м’яч , але на більше не вистачило ні сил ні часу. Отже кінцевий рахунок 4:3 на користь «ДЮСШ-Дніпро-80» м. Черкаси і бронзові нагороди їдуть до Черкас.
Фінальну гру чекали всі, адже вболівальники хотіли голів та видовищної гри, і команди їх не підвели. Хоча м’яч влітав тільки в одні ворота, проте це було сім разів. Голи були на всі смаки. Обидві команди продемонстрували гру достойну фіналу та команда зі Славутича виявилась більш технічною та краще фізично підготовленою. Хоча і харків’янки теж могли не раз засмутити воротаря Славутицької команди та ворота були в надійних руках. Отже рахунок 7-0 і команда «КДЮСШ» м. Славутич стає Чемпіоном України з футзалу серед команд дівчат 2002-2003 р. н.

На церемонії нагородження команд були присутні Удовиченко В.П. (екс-мер Славутича та депутат Київської обласної Ради), Фомічев Ю.К. – мер Славутича, директор КДЮСШ – Жема І.М. та керівник відділу молоді та спорту м. Славутич – Шаніна Л.М., котрі привітали спортсменок з успішним виступом та нагородили медалями, кубками та дипломами.

Хотілось відзначити славутичанок : Рождественську Н., яка стала кращим бомбардиром Чемпіонату, Коваленко А. – кращий гравець команди та Голубцову А. – кращий воротар Чемпіонату.
Дякуємо всім хто допомагав в створенні цього чудового свята, а окрема подяка: працівникам кіноконцертного комплексу, ресторану АСТОН, телекомпанії МедіаДім–Славутич, адміністрації «КДЮСШ» Славутич, відділу молоді та спорту м. Славутич та суддям, завдяки яким матчі пройшли без єдиної жовтої та червоної карток.

Склад команди Чемпіона: Голубцова Анна,Кузнєцова Ліза,Коваленко Альона, Лукяшко Альона, Рождественська Анастасія, Бондарук Ліза, Чириповська Яна, Саннікова Крістіна, Шубіна Тая, Каранда Марія, Гатченко Анна

Тренер команди: Панченко В.В.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: