Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Bikes vs Cars («Вело проти Авто»)

Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» запрошує до «86:КІНОКЛУБ». Друзі, ви маєте унікальну можливість переглянути стрічку Bikes vs Cars («Вело проти Авто») режисера Фредерік Ґерттен (Швеція, 2015, 90’). Велосипед – надзвичайний...

 
Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» у співпраці з КП «Агентство регіонального розвитку» запрошує до «86:КІНОКЛУБ»

Друзі, ви маєте унікальну можливість переглянути стрічку Bikes vs Cars («Вело проти Авто») режисера Фредерік Ґерттен (Швеція, 2015, 90’).

Велосипед – надзвичайний інструмент змін. Активісти та міста в усьому світі переходять на нову систему. Але потужні корпорації, що збагачуються за рахунок автомобілів, щороку вкладають мільярди у рекламу та лобіювання своїх інтересів. Фільм досліджує щоденну глобальну драму на дорогах світу.
Тож чекаємо на всіх 23 березня 2017 року (четвер) о 19.00 в приміщенні ІІ поверху ресторану «Старий Таллінн».

Запрошуємо на перегляд усіх охочих славутичан, а також майбутніх волонтерів фестивалю кіно та урбаністики «86», який у цьому році проходитиме з 28 квітня по 02 травня.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: