Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інвестиційний паспорт «Славутич»

1-4 червня 2017 року громада міста буде святкувати 30-річчя Славутича. З метою підготовки до цієї події Комунальним підприємством «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради у співпраці із відділами та управлінням виконавчого комітету Славутицької міської ради...

 
1-4 червня 2017 року громада міста буде святкувати 30-річчя Славутича.  З метою підготовки до цієї події Комунальним підприємством «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради у співпраці із відділами та управлінням виконавчого комітету Славутицької міської ради заплановане видання оновленого Інвестиційного паспорту «Славутич» як у друкованій, так і в електронній формі для розміщення на усіх можливих інформаційних ресурсах.

Це видання має на меті запросити потенційних інвесторів Славутича до взаємовигідної співпраці з метою подальшого гармонійного розвитку всіх напрямків бізнесу та соціальної сфери у місті. Фокус міської громади на інвестиційному потенціалі може стати рушійною силою, що створюватиме нові можливості для подальшого соціального, економічного і сталого розвитку Славутича.

Звертаємося до усіх зацікавлених осіб із проханням до 24 березня 2017 року надіслати на електронну адресу arr.slavutych@gmail.com (тема листа «Інвестиційний паспорт») інформацію за алгоритмом:

• Назва підприємства (повна та скорочена).
• Фото (фасаду, виробничого процесу тощо) (1-2 якісних світлини із поясненням).
• Логотип (за наявності у форматі JPEG).
• Нагороди, відзнаки, сертифікати тощо (за наявності за останні 3 роки).
• Передумови та історія створення (не більше 10 речень).
• Основні функції (роботи, послуги, товари).
• Досвід роботи, в тому числі з іноземними компаніями (за наявності за останні 3 роки).
• Кількість працівників (керівників, професіоналів, спеціалістів, службовців, робітників), освітній рівень, середній вік тощо.
• Можливі нові напрямки діяльності (плани на найближчі 3 роки, нові послуги тощо).
• Контактна інформація (телефони, електронна адреса, сайт, юридична адреса та фактичне місцезнаходження).

Будемо вдячні за поширення інформації про збір даних до Інвестиційного паспорту «Славутич» серед усіх зацікавлених осіб.

Контактна особа: Карасьова Марина Володимирівна, консультант департаменту стратегічного розвитку та підтримки підприємництва КП «Агентство регіонального розвитку», службовий телефон 2-10-90.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: