Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про ремонт автомобільних доріг Славутича в 2017 році

У комунальній власності територіальної громади міста перебуває 68,7 км автомобільних доріг і міжквартальних проїздів із твердим покриттям. За результатами осіннього та весняного огляду стану автомобільних доріг міста сформований план капітального та поточного ремонтів на 2017 рік...

 
У комунальній власності територіальної громади міста перебуває 68,7 км автомобільних доріг і міжквартальних проїздів із твердим покриттям. За результатами осіннього та весняного огляду стану автомобільних доріг міста сформований план капітального та поточного ремонтів на 2017 рік, яким передбачено виконання робіт із ремонту дорожнього покриття загальною площею 33 251 м² (для порівняння: у 2016 році відремонтовано 24 312 м², у 2015-у – 9 064,74 м², у 2014-у – 7 713,7 м²) та нанесення 9,66 км дорожньої розмітки.

У поточному році будуть виконані роботи з капітального ремонту таких автомобільних доріг (проектно-кошторисна документація розроблена та наявний експертний висновок державної експертизи):

▪ по вул. Ентузіастів (перехрестя з автодорогою Славутич − Якір і в напрямку до ВП «Атомремонтсервіс») площею 4 720 м²;

▪ автодороги Славутич − Якір (ділянка селище Лісове − с. Неданчичі) площею 4 800 м²;

▪ внутрішньоквартальні проїзди: кварталів Бєлгородський (буд. №10, ФОК), Московський (будинки №№ 1, 2, 15), Єреванський (буд. №1) загальною площею 1 595 м².

Разом площа капітального ремонту становить 11 115 м². Крім цього, заплановано виконання робіт із поточного, в т.ч. ямкового, ремонту, загальною площею ремонту дорожнього покриття 22 136 м². У першу чергу будуть виконані роботи з ямкового ремонту на площі 1 390 м² по вулицях Героїв Чорнобиля, Героїв Дніпра, проспекту Дружби народів та ін.

Єдиною причиною відтермінування початку робіт з ремонту автомобільних доріг міста Славутич є те, що підприємства Чернігівської області не розпочали роботу з виготовлення асфальтобетону. За попередньою інформацію, початок роботи заводів із виготовлення асфальтобетону заплановано на 10 квітня. З урахування даної обставини роботи з ремонту міських доріг будуть розпочаті відразу після появи можливості придбати асфальтобетон.


Управління інфраструктури
та капітального будівництва
Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: