Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Світла пам’ять Андрію Петровичу Дідовцю!

Дідовець Андрій Петрович народився 27 січня 1981 року в м. Чернігів. З 1988 р. проживав у м. Славутич, навчався у ЗОШ №2. Служив у Збройних силах України в м. Київ, а потім у м. Васильків, що на Київщині. Закінчив Московський державний відкритий університет (Чернігівська філія).

 
Дідовець Андрій Петрович народився 27 січня 1981 року в м. Чернігів. З 1988 р. проживав у м. Славутич, навчався у ЗОШ №2. Служив у Збройних силах України в м. Київ, а потім у м. Васильків, що на Київщині.

Закінчив Московський державний відкритий університет (Чернігівська філія). Любив право, історію, літературу, мріяв знати все про Україну.

Андрій Дідовець вирізнявся своєю щирістю, принциповістю, людяністю, порядністю, чесністю, був готовий прийти на допомогу іншим. У його житті завжди було місце для подвигу.

28 травня 2016 року Андрій потрапив в аварію, отримав численні ушкодження, рятуючи життя 13-річному хлопчику. Цьогоріч, 15 квітня, після тривалої хвороби його життя обірвалось. На 36-му році…

Друзі, однокласники, знайомі сумують з приводу передчасної смерті Андрія та висловлюють співчуття його рідним і близьким.

Світла пам’ять Андрію Петровичу Дідовцю!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: