Завантаження ...
Новобудови Києва

Ми талантами багаті!

29 травня 2014 року в залі урочистих подій відбулось нагородження обдарованої молоді Славутича відзнаками міського голови. За багаторічною Славутицькою традицією напередодні Міжнародного дня захисту дітей та Дня міста кращі школярі вшановуються за високі особисті досягнення в галузі науки, культури та спорту.

 

Славутич – місто дружнє до дитини та сприятливе для підростаючого покоління.

29 травня 2014 року в залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулось нагородження обдарованої молоді Славутича відзнаками міського голови. За багаторічною Славутицькою традицією напередодні Міжнародного дня захисту дітей та Дня міста кращі школярі вшановуються за високі особисті досягнення в галузі науки, культури та спорту.

Із привітаннями до учасників церемонії звернулися доктор економічних наук, професор, член Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, міський голова Славутича В.П.Удовиченко; настоятель Славутицького Свято-Іллінського храму отець Іоанн; почесний житель міста Славутича, перший директор об’єкту «Укриття», учасник ліквідації аварії на ЧАЕС В.Г.Щербина. Творчі вітання – виступи були й від вихованців Дитячої школи мистецтв та Палацу дитячої та юнацької творчості.

Загалом було вручено 82 нагороди у номінаціях «За особисті досягнення в галузі науки, культури, спорту», «За численні досягнення в галузі науки, культури, спорту», «Гордість і надія Славутича», «Інтелектуальна еліта міста Славутича». Подяками міського голови відзначені лідери молодіжного самоврядування, а також батьки окремих школярів за активну громадянську позицію і підтримку розвитку освітньої системи Славутича.

Приємно усвідомлювати, що наш Славутич багатий на талановиту молодь. В кожному юному славутичанину, який був відзначений під час церемонії, живе палке прагнення осягнути простори науки, дістатись до глибин істини, підкорити вершини знань і прославити власними звершеннями Україну та свій рідний Славутич. Усі ці дитячі таланти, звичайно, виплекані дорослими – непересічними педагогами, викладачами, тренерами, батьками.

На жаль, сьогодні наша держава переживає трагічні часи і це глибоко хвилює кожного свідомого українця. Але спільними зусиллями, разом саме з такою енергійною і талановитою молоддю, ми зможемо побудувати справжню європейську державу, єдину і неподільну Україну.

Старовойтова Арина, завідувач методцентру відділу освіти.






Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: