Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо на стратегічну сесію «Офіс для кожного»

30 травня 2017 року з 10.30 до 14.00 у Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі за адресою Московський квартал, 12 відбудеться стратегічна сесія «Офіс для кожного» в рамках реалізації проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м. Славутичі» та...

 

30 травня 2017 року з 10.30 до 14.00 у Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі за адресою Московський квартал, 12 відбудеться стратегічна сесія «Офіс для кожного» в рамках реалізації проекту «Створення Офісу підтримки громадських ініціатив в м. Славутичі» та Грантової угоди між Радою Європи та виконавчим комітетом Славутицької міської ради від 01 березня 2017 року.

До участі у заході запрошуються представники громадських організацій, громадські активісти, працівники мерії, інших міських організацій та установ.

Будуть обговорені питання поліпшення прозорості щодо виконання етичних норм та готовність влади до діалогу з громадськістю; ребрендингу «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади» (2007); створення організаційно-технічних умов для роботи постійно діючих міських громадських експертних груп (освіта, медицина, комунальне господарство тощо) та їх роботи в Офісі підтримки громадських ініціатив. До обговорення майбутнього плану роботи Офісу підтримки громадських ініціатив долучаться експерти проекту Айве Певкур (Естонія) та Тетяна Василевська (Україна).

Вхідне анонімне анкетування проекту здійснюється за посиланням: https://goo.gl/forms/OSvGpIn9RMfpwiMW2. До ваших організацій також можуть бути надані й друковані бланки анкет.

Реєстрацію до участі у стратегічній сесії відкрито за посиланням: https://goo.gl/forms/6rQxrnnOQqWuvgGF3
Просимо зацікавлених осіб взяти участь у стратегічній сесії та анкетуванні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: